BEVAPE Kit CACTUS LIME
Вас може зацікавити
-
SMOKY Kit PREMIUM COCKTAIL260 грн -
PARCRAFT Kit GUAVA CITRUS170 грн -
SMOKY Vape Kit Кактус180 грн -
SMOKY Vape Kit Лайм180 грн
Рідина BEVAPE Kit CACTUS LIME
Цей товар не є готовою рідиною! Набір для самостійного приготування рідини BEVAPE Kit CACTUS LIME. Доступні варіанти набору: 0 мг, 1.5 мг, 3 мг, 6 мг. Об'єм 60 мл. В'язкість VG/PG 70/30.
Рідина для електронних сигарет BEVAPE CACTUS LIME - відмінне поєднання солодкої м'якоті плодів кактуса, приправленої лаймовим соком, в освіжаючому коктейльному напої.
Набір Vape Kit складається з:
- Порожній флакон 60 мл
- Гліцерин
- Харчовий ароматизатор
- Бустер (органічний)
Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Оскільки всі компоненти, що входять до набору, вже в потрібному дозуванні. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.
Характеристики
- Співвідношення VG/PG
- 70/30
- Категорія смаків
- Цитрусові
- Категорія смаків
- Напої
Ідентифікатори товару
Лёгкий вкус,хотелось бы больше лайма
Люблю что то необычное, очень классная жижа
Я не любитель кислого, но эта жижа вполне понравилась, насыщенный и сбалансированный вкус, хорошая цена.
Смак гарний, є присмак ялинки. Досить специфічно, але приємно. Мені зайшов. Парю на Drag Q
Чудовий смак
Классная жижа, на лето - самое то!!! Очень освежающий вкус, мне он слегка напоминает безалкогольный мохитто (который летом почти во всех кафешках делают). Пробовала ещё кактус-клубника и клубника-лайм, тоже на лето очень заходят. Рекомендую.
Жижон классный. Перепробовал всё от бивейп, беру этот кактус и чери колу, на постоянке.
Вкус на любителя, чемто похож на безалкагольный мохито. Не знаю у кого что-то горчило, у меня все прикрасно парило, вкус есть и очень четкий но не всем зайдет.
Скажем специфический, ёлочный чутка,7/10 быстро приедается.
Вкусненько, не тошнит, все круто, советую