GOOD CLOUD Жуйка

Міцність
  • 0 мг – без нікотину
  • 10 мг – міцні
Об`єм
  • 60 мл.
240 грн
В наявності
Відправимо завтра

Рейтинг:
(прочитати 14 відгуків)
Доступні способи оплати:
Apple PayGoogle PayvisamastercardPlata by mono
Доступні служби доставки:
Способи доставки

Вас може зацікавити

GOOD CLOUD Жуйка

Набір для самостійного змішування GOOD CLOUD. Рідина для под систем 50/50 зі смаком Жуйка.

Доступні варіанти набору: без нікотину, 5 мг, 10 мг, 20 мг. Об'єм 60 мл. В'язкість VG/PG 50/50.

Набір GOOD CLOUD складається з:

• Порожній флакон 60 мл
  • Гліцерин
  • Харчовий ароматизатор
  • Бустер (органічний) або PG бустер

Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Оскільки всі компоненти, що входять до набору, вже в потрібному дозуванні. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.

14156

Характеристики

Співвідношення VG/PG
50/50
Категорія смаків
Десерти
Категорія смаків
Ягідні

Ідентифікатори товару

Rated 4.93 on the scale 1 - 5 based on 14 customer reviews
Перевірена покупка

Все подобається, трошки дере горло, маю надію що це з не звички, а так смак класний, мені чомусь навіть кокос відчувається, буду ще замовляти 100% ☺️

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 0 ) Ні ( 0 )
Перевірена покупка

Уж слабый вкус какой-то у ваших жидкостях все дело в ароматизаторе я так понял он или слаб или его мало,или ego pod вкус не передает

Відповідь від Олександр Е. :

Или органика така сама по себе солевой на много вкуснее да но и стоит он дороже так что тут цена да решает

Відповідь від SMOL.NET.UA :

Основная ценообразующая составляющая жидкости — никотин.В солевых жидкостях его больше, поэтому и цена выше.

Органика немного перебивает ароматизатор.

eGo POD плохо передает вкус. Лучше взять что-то бренда Vaporesso.

Перевірена покупка

Перебрав уже декілька рідин по відгукам, в цілому відгуки на сайті виправдовуються. І "Жуйку" можна брати спокійно, власне я її за відгуками і брав.

Але трошки схімічив і зробив мікс: на 60 мл. змішав половину "Жуйки", і по чверті "Ментол" і сольової "Тобакко Лакі Страйк". На мій погляд вийшло МЕГАцікаво.

Перевірена покупка

Рідина сподобалася,на смак гарна.Дякую за швидкість доставки товару.

Перевірена покупка

рідина смачна, немає ніякий відвратних смаків, прикольний солоденький, по початку думав що на вітер витрачені гроші, але пізніше дуже сподобалась особливо коли добре настоялась, рекомендую.

Перевірена покупка

Очень вкусная жижка, нет приторности, чувствуется лёгкий холодок.

Перевірена покупка

Всем привет. Прикольная жижка. Нежный, вкусный пар.

Всех обнял

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 2 ) Ні ( 0 )
Перевірена покупка

Вкус понравился, не приторный и не навязчивый. Мне вкус больше похож на лимонад Караван "Крем-Сода") Самое главное, что не приторный, потому что последняя партия жидкостей 50/50 очень сладкая, они не такие как были раньше, раньше было много аромки и меньше сладости. Надеюсь, что опять станут такими же. Жижа светлая и прозрачная, так что портить испарик не будет. От 20-ки ТХ у меня нет. Буду брать. Рекомендую.

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 2 ) Ні ( 1 )
Перевірена покупка

Найкраща із усієї лінійки.

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 1 ) Ні ( 0 )
Перевірена покупка

Сподобалась мені ця жижа. Перші тяги зробив, та подумав що не буду парити її. Але згодом стала трохи м'якша на смак. Так що можна брати, ще трохи залишилося, скоро буду замовляти.

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 2 ) Ні ( 0 )
« 1 2 »