Магазин тимчасово не приймає замовлення. Приносимо вибачення за незручності.

GOOD CLOUD Ментол

Міцність
  • 1,5 мг – супер легкі
  • 3 мг – легкі
  • 6 мг – середні
  • 9 мг – міцні
  • 12 мг – супер міцні
240 грн
В наявності
Відправимо в понеділок
Рейтинг:
(прочитати 17 відгуків)
Доступні способи оплати:
Apple PayGoogle PayvisamastercardPlata by mono
Доступні служби доставки:
Способи доставки

GOOD CLOUD Ментол

Набір для самостійного змішування GOOD CLOUD. Рідина для под систем 50/50 зі смаком Ментол.

Доступні варіанти набору: без нікотину, 5 мг, 10 мг, 20 мг. Об'єм 60 мл. В'язкість VG/PG 50/50.

Набір GOOD CLOUD складається з:

• Порожній флакон 60 мл
  • Гліцерин
  • Харчовий ароматизатор
  • Бустер (органічний) або PG бустер

Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Оскільки всі компоненти, що входять до набору, вже в потрібному дозуванні. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.

1086

Характеристики

Співвідношення VG/PG
50/50
Категорія смаків
М'ята, Ментол

Ідентифікатори товару

Rated 4.62 on the scale 1 - 5 based on 17 customer reviews
Перевірена покупка

Коли зʼявится ця рідина?

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 0 ) Ні ( 0 )
Відповідь від SMOL.NET.UA :

Доброго дня! На жаль точні сроки поставки нам не відомі.

Перевірена покупка

Сподобалась рідина, але я очікувала ментол як ментол - холодок, планувала додавати до інших рідин. Вийшло не те, що очікувала. Схоже більше смак на солодку слабо м'ятну цукерку, але мені зайшла. Взагалі цей бренд мій найулюбленіший. Він був самий перший, який я спробувала і повернулася до нього, багато чого з органіки було. Подобається, що немає ТХ навіть на 20-ці нікотину. З цього бренду подобається ще вишневий лимонад, лісові ягоди, жуйка. Може порадите рідину з холодком? Полюбляю я смаки з льодом, освіжаючі та солодкі. Мала надію на цей ментол, але не судилося, шкода.

Є лінійка рідин з холодком - Soft Vapor POD SERIES + ICE (50/50). Але вона на сольовому нікотині.

Відповідь від Катерина Т. :

Дякую, нажаль, від сольових кашляю чогось, скільки не купувала різних брендів.

Перевірена покупка

Чи підійде до vaporesso cross 3 mini?

Так

Перевірена покупка

Якість обслуговування і швидкість доставки - як завжди на рівні.

А от рідина останній раз підвела. Брав її неодноразово, але в останній раз ментолу там немає: ні запаху, ні холодку, нічого. Я змішував суміш кількох рідин, думав, що мало додав ментолової. Заправив в інший картридж чисто ментолову - до лампочки, ні холодок, ні смак не з'явились... (

Дякуємо що повідомили. Перевіримо останню партію рідин.

Зв'яжіться з менеджером для вирішення проблеми.

Вітаю, чи підійде ця рідина на Voopoo Argus, чи подібна вона до рідини що в айкос вів? Дякую.

Так підійде.

Ні, не така. У вів використовують суміш нікотинів, тому міцність відчувається сильніше.

Чи підходить ця рідина для Joyetech EGO POD?

Так

Підкажіть будь ласка якщо цей ментол змішувати наприклад 50 на 50 з персиком Який смак буде ніхто не мішав

Буде персик з прохолодою. Але враховуйте, що ментол має свій смак, який також буде добре відчуватися. Рекомендуємо змішувати не 50/50, а ментолу значно менше. Спробуйте Ментол/Персик : 20/80, або навіть 10/90. Якщо додати багато ментолу, то він переб'є смак персику.

Відповідь від Володимир О. :

Я на флакон 60 мл. мішаю 30, наприклад, жуйки, і тільки по 15 Лакі Страйк і Ментолу, цього досить. 30 може бути забагато. Але потрібно експериментувати

Перевірена покупка

На мій смак найкраща рідина як і м'ята.

Загалом, дуже задоволений якістю обслуговування. Доставка дуже оперативна, завжди відправка в день замовлення. Всі продукти якісні, жодного разу не виникало проблем.

Ваше замовлення двічі перевірять перед відправкою. Якщо ви завжди замовляли певну міцність і як я випадково обрали не ту, вам зателефонують щоб уточнити чи ви не помились.

Користуюсь сайтом майже рік, замовляю в середньому один раз на півтора місяці. Жодного разу не виникло проблем. Всім рекомендую.

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 1 ) Ні ( 0 )

Приветствую админов!) Вергиния 50/50 имеется?) Закажу вместе с Ментолом?)

Так, є – Tobacco Salt Virginia.

Ця жижа підходить для ельфбар 350?

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 1 ) Ні ( 0 )

Так.

« 1 2 »