GOOD CLOUD Ментол
GOOD CLOUD Ментол
Набір для самостійного змішування GOOD CLOUD. Рідина для под систем 50/50 зі смаком Ментол.
Доступні варіанти набору: без нікотину, 5 мг, 10 мг, 20 мг. Об'єм 60 мл. В'язкість VG/PG 50/50.
Набір GOOD CLOUD складається з:
- Порожній флакон 60 мл
- Гліцерин
- Харчовий ароматизатор
- Бустер (органічний) або PG бустер
Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Оскільки всі компоненти, що входять до набору, вже в потрібному дозуванні. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.
Характеристики
- Співвідношення VG/PG
- 50/50
- Категорія смаків
- М'ята, Ментол
Ідентифікатори товару
Сподобалась рідина, але я очікувала ментол як ментол - холодок, планувала додавати до інших рідин. Вийшло не те, що очікувала. Схоже більше смак на солодку слабо м'ятну цукерку, але мені зайшла. Взагалі цей бренд мій найулюбленіший. Він був самий перший, який я спробувала і повернулася до нього, багато чого з органіки було. Подобається, що немає ТХ навіть на 20-ці нікотину. З цього бренду подобається ще вишневий лимонад, лісові ягоди, жуйка. Може порадите рідину з холодком? Полюбляю я смаки з льодом, освіжаючі та солодкі. Мала надію на цей ментол, але не судилося, шкода.
Чи підійде до vaporesso cross 3 mini?
Якість обслуговування і швидкість доставки - як завжди на рівні.
А от рідина останній раз підвела. Брав її неодноразово, але в останній раз ментолу там немає: ні запаху, ні холодку, нічого. Я змішував суміш кількох рідин, думав, що мало додав ментолової. Заправив в інший картридж чисто ментолову - до лампочки, ні холодок, ні смак не з'явились... (
Вітаю, чи підійде ця рідина на Voopoo Argus, чи подібна вона до рідини що в айкос вів? Дякую.
Чи підходить ця рідина для Joyetech EGO POD?
Підкажіть будь ласка якщо цей ментол змішувати наприклад 50 на 50 з персиком Який смак буде ніхто не мішав
На мій смак найкраща рідина як і м'ята.
Загалом, дуже задоволений якістю обслуговування. Доставка дуже оперативна, завжди відправка в день замовлення. Всі продукти якісні, жодного разу не виникало проблем.
Ваше замовлення двічі перевірять перед відправкою. Якщо ви завжди замовляли певну міцність і як я випадково обрали не ту, вам зателефонують щоб уточнити чи ви не помились.
Користуюсь сайтом майже рік, замовляю в середньому один раз на півтора місяці. Жодного разу не виникло проблем. Всім рекомендую.
Приветствую админов!) Вергиния 50/50 имеется?) Закажу вместе с Ментолом?)
Ця жижа підходить для ельфбар 350?