PARCRAFT Kit PISTACHIO ICE CREAM
Вас може зацікавити
-
SMOKY Kit PREMIUM DESSERT260 грн -
SMOKY MIX Kit SUNNY CREAM200 грн -
PARCRAFT Kit VANILLA CREME170 грн -
SMOKY Vape Kit Горіх лісовий180 грн
PARCRAFT Kit PISTACHIO ICE CREAM
Рідина для електронних сигарет PARCRAFT PISTACHIO ICE CREAM — ванільне морозиво з фісташковим акцентом.
Цей товар не є готовою рідиною! Набір для змішування рідини PARCRAFT Kit PISTACHIO ICE CREAM. Доступні варіанти набору: 0мг, 1.5мг, 3мг, 6мг, 9мг, 12мг. Об'єм 60 мл. В'язкість VG/PG 60/40.
Набір Vape Kit складається з:
- Порожній флакон 60 мл
- Гліцерин
- Харчовий ароматизатор
- Бустер (органічний)
Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Оскільки всі компоненти, що входять до набору, вже в потрібному дозуванні. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.
Характеристики
- Співвідношення VG/PG
- 60/40
- Категорія смаків
- Десерти
Ідентифікатори товару
Не зайшла мені. 1 нотка: смак козячого молока, аж трясе від нього. 2 нотка: фісташка на видиху. Приторний смак, на 3-4 день набридне. Дякую магазину за швидку доставку та якість обслуговування.
Сподобалось.
Непогана рідина, дуже добре відчувається смак та запах. Завжди широкий вибір міцності
Дуже приємна і димна рідина, смак насичений горіховий
Супер, утром заказал вечером уже приехала.... Очень вкусно оказалось, я только начал курить вэйп, моя первая жижа очень понравилось. Всё сигареты даже не покупа.. зашло четко... Дальше будем покупать всё здесь... Отличный сервис..
Смачненьке
Коротко напишу свое мнение о жидкости . Отличный запах , дешевый , вкусный.
Слабоватый вкус даже на новом испарителе
Топовый вкус)
Жидкость очень вкусная брал на ijust и очень комфортно. Не протекает и не чем лишним не отдает. Нормальная житкость за свои деньги ???????? советую.