PARCRAFT Kit RASPBERRY RIPE
Вас може зацікавити
-
SMOKY Vape Kit Малина180 грн -
GOOD CLOUD Малина полуниця240 грн -
BIG CLOUD Малина полуниця240 грн -
Octobar Strong Pom Raspberry319 грн
PARCRAFT Kit RASPBERRY RIPE
Рідина для електронних сигарет PARCRAFT RASPBERRY RIPE — збалансований, солодкуватий, з невеликою кислинкою смак стиглої малини. Яскравий та ароматний.
Цей товар не є готовою рідиною! Набір для змішування рідини PARCRAFT Kit RASPBERRY RIPE. Доступні варіанти набору: 0мг, 1.5мг, 3мг, 6мг, 9мг, 12мг. Об'єм 60 мл. В'язкість VG/PG 60/40.
Набір Vape Kit складається з:
- Порожній флакон 60 мл
- Гліцерин
- Харчовий ароматизатор
- Бустер (органічний)
Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Оскільки всі компоненти, що входять до набору, вже в потрібному дозуванні. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.
Характеристики
- Співвідношення VG/PG
- 60/40
- Категорія смаків
- Фруктові
Ідентифікатори товару
Все супер
Рідина залишалася така сама як і 2 роки тому, зразу згадав багато спогадів з першою тягою
на 2 день після замішування вона вже має хороший смак, але я ще почекаю день-два
Норм.
Добрый день
Хочу узнать , допустим я взял 60 мл - 3 мг
Если я не добавлю флакон с никотином
У меня выйдет житкость нулёвка ??
Нормальная жижка)
Неплохо
И всё таки лучше один раз купить большой флакон USA.. второй раз беру Украину - и второй раз нет никакого вкуса...
Шикарная жижа для вейпа за свою цену ето очень круто доставка очень быстрая привезли на следущий день заказа Спасибо за сервис.
Жидкость супер!!! Приятный лёгкий вкус!!!