SMOKY Vape Kit Ананас

Міцність
  • 9 мг – міцні
  • 12 мг – супер міцні
Об`єм
  • 60 мл.
180 грн
В наявності
Відправимо завтра

Рейтинг:
(прочитати 8 відгуків)
Доступні способи оплати:
Apple PayGoogle PayvisamastercardPlata by mono
Доступні служби доставки:
Способи доставки

Вас може зацікавити

SMOKY Vape Kit Ананас

Набір для самостійного змішування рідини SMOKY Vape Kit зі смаком Ананас – Аромат, який точно повторює солодкий смак Ананаса. Стиглий, соковитий смак тропіків у кожному вдиху.

Доступні варіанти набору: 0мг, 1.5мг, 3мг, 6мг, 9мг, 12мг, 18мг. Об'єм 60 та 120 мл. В'язкість VG/PG 60/40.

Набір Vape Kit складається з:
  • Порожній флакон 60 мл або 120 мл
  • Гліцерин
  • Харчовий ароматизатор
  • Бустер (органічний)
Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Оскільки всі компоненти, що входять до набору, вже в потрібному дозуванні. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.
11388

Ідентифікатори товару

Rated 4.31 on the scale 1 - 5 based on 8 customer reviews
Перевірена покупка

Спасибо за хороший сервис обслуживание, всё очень просто выбрал, заказал, оплатил,на следующей день заказ уже вылетает с ваших лёгких, особенно хочу отметить упаковку она просто топчик.

Теперь про эту жижу с ананасом вкус ну такое на любителя,я думал , что будет по насыщенней.

Всё равно спасибо большое.

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 0 ) Ні ( 0 )
Перевірена покупка

НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Не добре виражений смак. Тобто тягнеш і чуєш хіба дуже легкі нотки ананасу… З переваг тільки кількість рідини на потрачені кошти.

Доставка швидка.

Менеджери не привітні.

Відповідь від SMOL.NET.UA :

Звичайно смак не буде слабкий, Ви ж використовуєте цю рідину на под системі (RF350). Ми також не рекомендуємо використовувати її на под системах.

На сайті є розділ «Рідини для POD систем». Там рідини містять в 2 рази більше ароматизатору, а також вони менш густі, шо покращує просочування та передачу смаку.

А що у Вас трапилось при розмові з менеджером?

Відповідь від Василь К. :
  1. З вашої відповіді я розумію що я винуватий, але ж ви як професіонали своєї справи, могли б попередити, адже ви бачили що з рідиною я купую ще картридж до рф350.
  2. Замовлення було зроблене в неділю зранку, в понеділок в обідній час я подзвонив на один з ваших номерів. Відповів менеджер (Імені не знаю), пояснив що зробив замовлення і ніхто до мене не дзвонить щоб уточнити інформацію, на що він відповів що при замовленні є інформація на рахунок того що менеджери можуть не віддзвонювати, хотів власне поцікавитись ще на рахунок сольових рідин, але по інтонації зрозумів що менеджер роздратований. Все що мені вдалося дізнатись від цього менеджера це «Очікуйте!».
Перевірена покупка

Доставка молниеносная, очень удобно оформлять заказ, что касается вкуса – все супер, прям как будто в тропиках пробыла на курорте. Спасибо за подарок)))) оооочеееень приятно!

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 1 ) Ні ( 0 )
Перевірена покупка

Хочу выразить свою благодарность продавцу. Не смотря на такое тяжелое время для Украины, вы смогли отправить мне новой почтой и ещё подарочек отдельное спасибо, спасибо большое

Перевірена покупка

Не советую, вкус не чувствуется, никотина не чувствуется хотя взял ультра.Доставка быстрая. Только деньги потратил.

Відповідь від smol.net.ua :

Может стоит поменять испаритель? Если он подгорел, то испарять жидкость будет плохо, соответственно вкус и крепость чувствуется хуже.

Перевірена покупка

Посылка пришла быстро, жидкость очень понравилась, буду брать ещё )

Перевірена покупка

Жидкость вкусная, сладкая, могу с уверенностью сравнить с ананасовым соком, точь в точь такой же вкус

А еще действует подарок банка жидкости от покупки на 400грн?

Відповідь від smol.net.ua :

Здравствуйте, к сожалению нет.