SMOKY Salt Банан
Вас може зацікавити
-
SMOKY Salt Банан (кальян)200 грн -
Набір JOYS Банан260 грн -
Набір JOYS Банановий шейк260 грн -
Octobar Classic Banana Ice150 грн -
Chaser for Pods Банан349 грн -
CHASER Mix Банан Полуниця299 грн
SMOKY Salt Банан
Рідина на сольовому нікотині SMOKY Salt Банан - солодкий і легкий аромат фрукта, що так полюбився нам. Приємний сам собою або у поєднанні з іншими смаками.
Тип рідини: VG/PG 50/50 , об'єм 30 мл.
Набір для самостійного змішування рідини.
Рідина на солі розроблена для POD та eGo пристроїв. Така рідина ідеально підходить для того, щоб кинути палити: для насичення нікотином Вам достатньо зробити від 3 до 6 затяжок!
УВАГА! Рідина з високим вмістом нікотину (25 мг та 50 мг) ЗАБОРОНЕНО використовувати на потужних пристроях! Оскільки існує висока ймовірність нікотинового отруєння.
Набір складається з:
- порожній флакон 30мл;
- гліцерин;
- харчовий ароматизатор;
- бустер (Сольовий).
Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Усі компоненти, що входять до набору, мають необхідне дозування. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.
Сольовий нікотин має наступні переваги:
- швидке засвоювання нікотину організмом (щоб наситити організм Вам потрібно буде зробити менше затяжок, ніж зазвичай);
- можна використовувати на пристроях із невеликою потужністю;
- заощаджується заряд акумулятора, т.к. сигарета використовується менше;
- зменшується витрата рідини;
- невелика кількість пари, що не привертає зайвої уваги та не заважає оточуючим;
- полегшений удар по горлу ( ТХ ).
Характеристики
- Співвідношення VG/PG
- 50/50
- Категорія смаків
- Фруктові
Ідентифікатори товару
Чому при заливані саме цієї жижки починають тріскатись картріджи на smok novo? Навіть до куріння.
Пробував цю рідину на органічному нікотині, сподобалась. Підкажіть, чи в рідинах для подів на сольовому більша концентрація ароматизаторів?
Почитав коментарі і ось думаю з чого ви цю рідину парите? За таку ціну це нормальна рідина. Якщо щось не подобається купляйте в кіосках в два рази дорожче. Смак передається чудово в мене ніяких нарікань не має парю з увел аєгрос.
Так рідина на "любителя", смак не "вау" але нічого, аромат нагадує "комірку де зберігаються довго банани". Змішую з сигаретними рідинами і мені подобається, як самостійна рідина то не дуже, тут справа смаку
Вкуса нет, я брал солевую а вкуса ничего нет, если думаете брать лутше что-то подороже чем эту дичь. Не советую никому.
Думал все отлично, классно, запах банана очень приятный, думал попробую и буду в восторге, но фиг там, вкуса вообще нету, как будто я туда не добавлял ничего, ладно, думал не настоялась ещё, но уже сутки прошли, ничего не изменилось
Пробовал на ювел калиборн А2. Брал 50мг очень крепкоє и слихка горять в городе хоть і картридж абсолютно новий. Впринципе норм но непокупайте 50мг а лудше 20