Магазин тимчасово не приймає замовлення. Приносимо вибачення за незручності.

SMOKY Salt Маракуя

SALT NICOTINE
  • 25 мг – середні
  • 50 мг – супер міцні
Об`єм
  • 30 мл.
200 грн
В наявності
Відправимо в понеділок
Рейтинг:
(прочитати 9 відгуків)
Доступні способи оплати:
Apple PayGoogle PayvisamastercardPlata by mono
Доступні служби доставки:
Способи доставки

Вас може зацікавити

SMOKY Salt Маракуя

Рідина на сольовому нікотині SMOKY Salt Маракуйя - тропічний смак, солодкий, багатий, інтенсивний фруктовий аромат, з ледь помітною кислинкою на післясмаку, принесе справжнє задоволення.

Тип рідини: VG/PG 50/50 , об'єм 30 мл.

Набір для самостійного змішування рідини.

Рідина на солі розроблена для POD та eGo пристроїв. Така рідина ідеально підходить для того, щоб кинути палити: для насичення нікотином Вам достатньо зробити від 3 до 6 затяжок!

УВАГА! Рідина з високим вмістом нікотину (25 мг та 50 мг) ЗАБОРОНЕНО використовувати на потужних пристроях! Оскільки існує висока ймовірність нікотинового отруєння.

Набір складається з:

• порожній флакон 30мл;
  • гліцерин;
  • харчовий ароматизатор;
  • бустер (Сольовий).

Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Усі компоненти, що входять до набору, мають необхідне дозування. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.

Сольовий нікотин має наступні переваги:

• швидке засвоювання нікотину організмом (щоб наситити організм Вам потрібно буде зробити менше затяжок, ніж зазвичай);
  • можна використовувати на пристроях із невеликою потужністю;
  • заощаджується заряд акумулятора, т.к. сигарета використовується менше;
  • зменшується витрата рідини;
  • невелика кількість пари, що не привертає зайвої уваги та не заважає оточуючим;
  • полегшений удар по горлу (ТХ).
13415

Характеристики

Співвідношення VG/PG
50/50
Категорія смаків
Фруктові

Ідентифікатори товару

Rated 4.50 on the scale 1 - 5 based on 9 customer reviews

Не має смаку взагалі тільки не дуже приємний після смак

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 0 ) Ні ( 0 )
Перевірена покупка

ВСЕ ОГОНЬ , оформлення швидке, РЕКОМЕНДУЮ

Перевірена покупка

Спасибо большое, всё пришло как надо) красиво упаковано, лёгкая инструкция справится любой ❤️ брала крепкую но она как по мне не очень крепкая немного першит в горле и как будто закидает жидкость через електронку, кстати електронку тоже покупала здесь. Может конечно много жидкости налила потому и закидает...

Перевірена покупка

За такие деньги 10/10. Очень понравилось.

Перевірена покупка

Решил попробовать что-то новенькое и взял маракуйя ,и не прогадал и кстати до этого я брал жижи 60/40,а теперь решил испытать 50/50 мире какой разницы я не почувствовал,что та хороша ,что та одинаково. Так вопрос зачем платить больше?! Этот вкус пока что с фруктовых мой фаворит,для тех кто хочет попробовать чего-то экзотического эта будет в прям в точку. А ещё вопрос я листал вкусы и увидел жидкость за 240 грн со льдом и ещё каким то вкусом,так вот как ощущается этот лёд как мята или как?! Кто знает отпишитесь пожалуйста очень интересно, с так буду и дальше пробовать новые вкусы. Хочу пожелать владельцам удачи и сказать спасибо за сервис,но я бы на вашем месте сделал систему скидок,программу лояльности было бы интереснее потребителю покупать именно у вас. Спасибо.

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 2 ) Ні ( 0 )
Відповідь від Катерина Б. :

Ментол ощущается как ментол,после него приятный холодок,в общем я заказала,мне понравилось,его можно смешивать с фруктовыми и вкус будет ещё круче

Перевірена покупка

Так смак не дуже, але я купую цю рідину змішую її з полуницею, смак виходить дуже класний смак (як на мене).

Перевірена покупка

Рідина має надзвичайно жахливий смак, якщо взагалі можна говорити про його наявність. До того ж вона зіпсувала картридж за декілька днів, хоча я використовував усе як годиться. Не знаю чи це так пощастило із цим смаком, але з іншим майже така ж ситуація.

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 1 ) Ні ( 0 )
Відповідь від SMOL.NET.UA :

Не зовсім зрозуміли проблему. Так смак є, але Вам не подобається, або Вам не подобається, тому що немає смаку?

Різні проблема потребують різних процесів для їх вирішення.

Перевірена покупка

Необычная, тропическая жидкость, брал нам с женой, зашла на все 100, мне как заядлому курильщику крепость в 25 мг пришлась по душе. Спасибо сайту, всё как всегда на высоте, доставка оперативная, подарки также очень приятные всегда!

Перевірена покупка

Оформили заказ і відправили буквально за пару годин, враховуючи вечірній час, був приємно вражений. Смак приємний, спочатку яскраво відчувається екзотична солодкість, після смак з приємною кислинкою, не рекомендую брати як я 50мг, трохи їдке, з часом звикаєш звичайно, але якщо хочеться насолоджуватися на 100% , то краще беріть 20мг. Загалом залишився задоволений)