SMOKY Salt Троянда
Вас може зацікавити
-
SMOKY Salt Інжир200 грн -
SMOKY Salt Марципан200 грн -
SMOKY Salt Мед200 грн -
SMOKY Salt Ваніль200 грн
SMOKY Salt Троянда
Рідина на сольовому нікотині SMOKY Salt Троянда – ніжний та оксамитовий, солодкуватий смак варення з чайної троянди. Відчувається смак не тільки пелюсток троянди, але й бутонів, які додають легке трав'янисте післясмак.
Тип рідини: VG/PG 50/50 , об'єм 30 мл.
Набір для самостійного змішування рідини.
Рідина на солі розроблена для POD та eGo пристроїв. Така рідина ідеально підходить для того, щоб кинути палити: для насичення нікотином Вам достатньо зробити від 3 до 6 затяжок!
УВАГА! Рідина з високим вмістом нікотину (25 мг та 50 мг) ЗАБОРОНЕНО використовувати на потужних пристроях! Оскільки існує висока ймовірність нікотинового отруєння.
Набір складається з:
- порожній флакон 30мл;
- гліцерин;
- харчовий ароматизатор;
- бустер (Сольовий).
Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Усі компоненти, що входять до набору, мають необхідне дозування. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.
Сольовий нікотин має наступні переваги:
- швидке засвоювання нікотину організмом (щоб наситити організм Вам потрібно буде зробити менше затяжок, ніж зазвичай);
- можна використовувати на пристроях із невеликою потужністю;
- заощаджується заряд акумулятора, т.к. сигарета використовується менше;
- зменшується витрата рідини;
- невелика кількість пари, що не привертає зайвої уваги та не заважає оточуючим;
- полегшений удар по горлу (ТХ).
Характеристики
- Співвідношення VG/PG
- 50/50
- Категорія смаків
- Десерти
Ідентифікатори товару
Замовляв 25 мг але вона занадто крепка була 2 дні, на третій день згорів випарювач (новий) гроші в сміття. На рахунок запаху і смаку - це просто бридота як то з'їв бабусиного мила чи крему, занадто солодке аж нудить.
Качество жижи хорошее, однако слишком тонкий вкус, еле еле..
Доброго дня.замовляю на цьму сайті не перший рік
Ціни класні , товари якісні под системи непідводять
Жидкості топ рекомендую усім.
Классная жижа. Единственная, которая лично мне никогда не приедается. И она меньше всех засирает испарители
мені дуже подобається смак, замовляю вже не перший раз! магазин супер, завжди все якісно, дуже швидко плюс обов'зковий подаруночок)) дуже приємно! Бажаю Вам успіхів!
Нежный привкус чайной розы, рекомендую. Доставка как всегда на высоте, спасибо!
Покупкой осталась довольна. У меня сетка, а она, как оказалось, дает сладость, поэтому для меня вкус больше был похож на вкус розового варенья. Но иоза хорошо чувствуется, в след. раз буду или 25 брать или доп. жижу чтобы разбавлять. Вторая, я думаю, что всегда должна быть. Благодарю магазин за вашу работу)))