Магазин тимчасово не приймає замовлення. Приносимо вибачення за незручності.

SMOKY Vape Kit 7 Leaves

Міцність
  • 1,5 мг – супер легкі
  • 3 мг – легкі
  • 6 мг – середні
  • 9 мг – міцні
  • 12 мг – супер міцні
  • 18 мг – ультра міцні
Об`єм
  • 60 мл.
  • 120 мл.
200 грн
В наявності
Відправимо в понеділок
Рейтинг:
(прочитати 5 відгуків)
Доступні способи оплати:
Apple PayGoogle PayvisamastercardPlata by mono
Доступні служби доставки:
Способи доставки

Вас може зацікавити

SMOKY Vape Kit 7 Leaves

Набір для самостійного змішування рідини SMOKY Vape Kit зі смаком 7 Leaves - Смак створений із семи різних сортів тютюну, серед яких fire cured, bright leaf, burley, shade, perique, latakia, oriental, що створює приємну нотку сухого листя з додаванням гостроти, легкий відтінок тютюнового листя з деревним мотивом.

Доступні варіанти набору: 0мг, 1.5мг, 3мг, 6мг, 9мг, 12мг, 18мг. Об'єм 60 та 120 мл. В'язкість VG/PG 60/40.

Набір Vape Kit складається з:
  • Порожній флакон 60 мл або 120 мл
  • Гліцерин
  • Харчовий ароматизатор
  • Бустер (органічний)
Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Оскільки всі компоненти, що входять до набору, вже в потрібному дозуванні. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.
11905

Ідентифікатори товару

Rated 4.70 on the scale 1 - 5 based on 5 customer reviews
Перевірена покупка

Брав на пробу... Сподобалась. Т.к. я ще не все спробував що є в наяності, ця жижа непогана

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 0 ) Ні ( 0 )
Перевірена покупка

Не могу назвать эту жидкость плохой или хорошей, но покупать её снова я бы не стал. Да, это табак, но что-то определённое распознать сложно, больше всего напоминает свежий самосад.

Жижа 60/40 для Vinci 3 подойдет или нужно только 70/30

Відповідь від SMOL.NET.UA :

Всё зависит от испарителя. На комплектном испарителе DW60 можно использовать жидкость 60/40.

Ознакомится с информацией «Какая жидкость для какого испарителя», можно в таблице: характеристики VOOPOO PnP испарителей.

Перевірена покупка

Переважний аромат кориці та трішки випічки для ТХ. Використовую для додавання в інші рідини в яких мені недостатньо гірчинки й терпкості.

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 1 ) Ні ( 0 )
Перевірена покупка

Суперская жижа,одна из лучших табачек,которые пробовал за годы парения.Приятный,не навязчивый вкус,с легкой горчинкой.Только латакии я не уловил пока.

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 3 ) Ні ( 0 )