BEVAPE Kit MINT ICE CREAM

Міцність
  • 0 мг – без нікотину
  • 1,5 мг – супер легкі
  • 3 мг – легкі
Об`єм
  • 60 мл.
220 грн
В наявності
Відправимо сьогодні, замовивши до 13:00

Рейтинг:
(прочитати 29 відгуків)
Доступні способи оплати:
Apple PayGoogle PayvisamastercardPlata by mono
Доступні служби доставки:
Способи доставки

Вас може зацікавити

Рідина BEVAPE Kit MINT ICE CREAM

Цей товар не є готовою рідиною! Набір для самостійного приготування рідини BEVAPE Kit MINT ICE CREAM. Доступні варіанти набору: 0 мг, 1.5мг, 3 мг, 6 мг. Об'єм 60 мл. В'язкість VG/PG 70/30.

Рідина для вейпа BEVAPE MINT ICE CREAM – м'ятне морозиво у ніжній вафельній склянці. Прохолодний мікс із солодким ванільним післясмаком.

Набір Vape Kit складається з:

• Порожній флакон 60 мл
  • Гліцерин
  • Харчовий ароматизатор
  • Бустер (органічний)

Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Оскільки всі компоненти, що входять до набору, вже в потрібному дозуванні. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.

14007

Характеристики

Співвідношення VG/PG
70/30
Категорія смаків
Десерти
Категорія смаків
М'ята, Ментол

Ідентифікатори товару

Rated 4.77 on the scale 1 - 5 based on 29 customer reviews
Перевірена покупка

Привіт. Я парю на voopoо drag X2. Чи мені попалось якась шляпа чи може воно таке і є. Шляпа в тому плані що я все змішав, Оставив на 4 дня для того щоб воно нормально змішальсь, і воно на новому койлі давало УДУШАЮШИЙ дим. Даже без зат'яга відчувалось що є Гарік, хоча по факту на іншій жижі все норально. Якщо брать то не повністю заливати ароматизатор, але я повністю залив. Я розумію що багато налив води в тексті але ж головне можна дізнатись що воно не є нормальним. Можливо то брак. Я трохи викрутився і розбавивши з жижой без ароматизатора і воно трохи легше. Я відчув ванільний присмак з морозивом. А от стаканчик ні.

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 0 ) Ні ( 0 )
Відповідь від Андрій Ч. :

Я парил эту жидкость на Drag 6, ничего такого небыло, но с ней действительно чуть быстрее помирает испаритель. Как по мне отличная жидкость. Может новый испаритель у Вас не успел пропитатся, может мощности много дали, может действительно такая попалась. Я брал эту раз 5 за год то проблем не было, ну разве домашний кот постоянно искал откуда так вкусно пахнет (случайно пролил каплю ароматизатора на стол).

Перевірена покупка

Найкраща рідина на мій смак. Прекрасне поєднання смаку, дає легкий холодок і відмінний післясмак. Оригінальний, забезпечує насичений і збалансований смак, який завжди радує. Саме за це я її і люблю.

Перевірена покупка

Вкусная ,освежающая жидкость

Перевірена покупка

Очень приятная и вкусная жижа, много холодка, чувствуется мята с ноткой вафельного стаканчика.

Перевірена покупка

Самая вкусная и приятная жидкость из 70\30 в этом магазине. Хотел заказать ещё, добавил в корзину - зашел попзже и уже нету :( Подскажите когда будет в наличии.

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 2 ) Ні ( 0 )
Відповідь від SMOL.NET.UA :

Должна появиться примерно через неделю.

Відповідь від Александр Ш. :

Скажите не появилась эта жидкость?

Відповідь від SMOL.NET.UA :

Поставка немного задержалась. Сейчас пообещали нам привезти этот вкус 30.12.

Перевірена покупка

Супер жидкость

Перевірена покупка
только вкус ванилина и парил на 0.15,0.2 и 0.3 разницы 0!Тестировал на Joyetech Evio C Pod и VOOPOO Drag X PRO

Если я что то делаю не как скажите,всем друзья также ответили один ванилин!

Перевірена покупка

Если вы ищите жидкость для постояннки это то што нужно, вкус бомба

Перевірена покупка

Впервые взял сборную жидкость, и ничуть не пожалел. Вкус хорош, объём велик, цена демократичная. 11/10

« 1 2 3 »