GOOD CLOUD Манго
Вас може зацікавити
-
Soft Vapor POD SERIES Mango210 грн -
SMOKY Vape Kit Манго180 грн -
SMOKY Salt Манго200 грн -
Набір JOYS Манго260 грн
GOOD CLOUD Манго
Набір для самостійного змішування GOOD CLOUD. Рідина для под систем 50/50 зі смаком Манго.
Доступні варіанти набору: без нікотину, 5 мг, 10 мг, 20 мг. Об'єм 60 мл. В'язкість VG/PG 50/50.
Набір GOOD CLOUD складається з:
- Порожній флакон 60 мл
- Гліцерин
- Харчовий ароматизатор
- Бустер (органічний) або PG бустер
Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Оскільки всі компоненти, що входять до набору, вже в потрібному дозуванні. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.
Характеристики
- Співвідношення VG/PG
- 50/50
- Категорія смаків
- Фруктові
Ідентифікатори товару
Очень давно пользуюсь услугами этого онлайн магазина. Сервис и оперативность мне нравится. Когда начинаю заниматься спортом, приводя себя в порядок - перехожу на електроники. Курю сигареты 6ку. Стандартная магазинная одноразка сильно слабая. Данную жижу заказал впервые. Почитал отзывы, все говорят что очень вкусно, сочно и накуриваються даже заядлые курильщики. Полная чуш..
Во-первых, вкус дико пресный, манго не слышно вообще, от слова вовсе. Даже не знаю с чем сравнить вкус, у детского ингалятора горла на траве - больше вкуса чем у этой жижи. Просто пар от чайника. Причем во всех смыслах.
Во-вторых, взял самую крепкую 20мг. Такое ощущение что просто дышу паром от чайника, брал у знакомого ЕлфБар одноразку с крепостью 5мг - ощущается куда больше никотина чем тут. Короче полная ерунда.
В-третьих размер тюба 60мл строго 60мл. Смешав все компоненты вместе - вообще нет места для смешивания, строго тютелька в тютельку. Пришлось все перелить в другую ёмкость и смешать там.
Делал все по инструкции, долго смешивал, дал настояться около 5 часов. Размещал перед заправкой... Полная фигня. Крайне не рекомендую ни кому
Взагалі не сподобався смак. Сольовий soft vapor набагато краще)
Доброго дня. Смак розкрився з часом. Аромат сподобався, а от з нікотим прогадала - взяла 5-ку, а потрібно було брати 10-ку.
Смак не манго, а чого не зрозуміло зовсім. Не сподобалось категорично. Що тепер з ним робити незрозуміло
Жидкість з специфічним смаком, до тошнотворності. Не рекомендую! Гроші на вітер
Рідина дуже насичена. Я б рекомендував залити 3/4 смаку спочатку і якщо комусь буде замало, то долити до кінця, бо мені прям було забагато, але рідина все одно кльова)
Вирішив вперше замовити рідину на органічному нікотині і був дуже приємно здивований) Сподобалось практично все... Дизайн,упаковка,миттєва відправка і сама ідея подачі на висоті. До цього парив виключно рідини від hype на сольовому нікотині і скажу , що по концентрації смаку ваша рідина слабкіша(девайс drag nano 2,картридж 0.8),але за таку ціну це кращий вибір! Сьогодні замовив ще 3 різних рідини,побачим,побачим які будуть на смак))
Для меня сладковатый вкус,но приятный.Взял крепость 10,для меня немного крепкие.Интересно если смешать яблок или мяту с ней, что получится? :) Магазину спасибо. Обслуживание на высоте!
Очень хорошая жидкость, приятный вкус, много пара, рада, что нашла у вас именно безникотиновые жидкости, буду их брать!!)) Спасибо за упаковку жвачек, это было очень мило и приятно!!Теперь я ваш постоянный клиент.