GOOD CLOUD Персик
Вас може зацікавити
-
SMOKY MIX Kit ENERGY BOOM200 грн -
SMOKY Vape Kit Персик180 грн -
SMOKY Salt Персик200 грн -
Набір JOYS Персик260 грн
GOOD CLOUD Персик
Набір для самостійного змішування GOOD CLOUD. Рідина для под систем 50/50 зі смаком Персик.
Доступні варіанти набору: без нікотину, 5 мг, 10 мг, 20 мг. Об'єм 60 мл. В'язкість VG/PG 50/50.
Набір GOOD CLOUD складається з:
- Порожній флакон 60 мл
- Гліцерин
- Харчовий ароматизатор
- Бустер (органічний) або PG бустер
Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Оскільки всі компоненти, що входять до набору, вже в потрібному дозуванні. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.
Характеристики
- Співвідношення VG/PG
- 50/50
- Категорія смаків
- Фруктові
Ідентифікатори товару
Замовила рідину, пришла швидко за це дякую, рідина просто без смаку і дуже дає на горло, неможливо парити, вона простояла цілий день, заливала в новий картрідж, може я щось не так зробила
Дуже сподобалась, заказую вдруге, швидко обробили та відправили замовлення, а ще дякую за сюрприз, приємно
Дуже сподобався смак, як персиковий сік
Насыщенный вкус спелого персика, прекрасный персиковый запах. Не знаю почему люди пишут что она никакая, может у них просто девайс плохой. У меня на еvio c вкус прекрасный. Брала крепость 5, слава Богу, нет ТХ (ненавижу ТХ), но мне кажется, что я не накуриваюсь, может надо привыкнуть после соли, а может надо брать 10, но боюсь, что от 10 будет ТХ. Кто брал 10, напишите пожалуйста, есть ли ТХ. Просто хочу перейти на органику, чтоб мне дешевле было
Замовляв POD систему Joytech Evio C та цю жидкість і залишився зовсім не задоволений, бо вона ніяка, майже не має смаку, тільки запах. Друзям теж не сподобався даний товар, вона вже змішана 2 тижні, але смаку так і не має
А эта жидкость подходит для ельфбар?
А какая разница между органическим и не органическим никотином?