SMOKY MIX Kit ENERGY BOOM
Вас може зацікавити
-
SMOKY Vape Kit Персик180 грн -
SMOKY Vape Kit Мохіто180 грн -
SMOKY Vape Kit Energy Drink180 грн
Рідина SMOKY MIX Kit ENERGY BOOM
Цей товар не є готовою рідиною! Набір для самостійного приготування рідини SMOKY Mix Kit ENERGY BOOM — нестримна енергія, що дарує крила в тандемі з персиковим соком. Доступні варіанти набору: 0 мг, 1.5 мг, 3 мг, 6 мг. Об'єм 60 та 120 мл. В'язкість VG/PG 60/40.

Набір Vape Kit складається з:
- Порожній флакон 60 мл або 120 мл
- Гліцерин
- Харчовий ароматизатор
- Бустер (органічний)
Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Оскільки всі компоненти, що входять до набору, вже в потрібному дозуванні. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.
Характеристики
- Співвідношення VG/PG
- 60/40
- Категорія смаків
- Напої
- Категорія смаків
- Фруктові
Ідентифікатори товару
Я если честно думал будет интенсивнее вкус,а он тут ели различим,разве, что персик чувствуется,а так не очень. Это лично моё оценочное суждения.
Уже пришла чесно сказать сразу замешал прошел час она уже приятно пахнет попробивал ее на вкус но не парил она хорошо отдает персиком вобщем советую
смачно
Брала в наборі, забавний смак. Енергетик, з легкою кислинкою. Смачна рідина на кожен день.
Смешал, настоялась часа 4. Вкус классный, персик с ноткой лимона. Но...! Где-то день на третий жыжка превратилась в задушливый горький не понятно что за вкус. Смешал все по инструкции. Ватка не пригорела.
Жижа топ. По вкусу преобладает персик. Приятное кислое послевкусие рекомендую. Отдельный респект за сервис, жижа приехала меньше чем за сутки. Плюс жевачечка как приятный бонус, спасибо большое<3
Еле уловимый персик и очень першит горло энергетика не почувствовал
Лучший магазин с оригинальными вкусами жидкостей, радует качество продукта и адекватность цен))
Змішав,настояв,промочив випарювач, настояв, робив сухі затяжки
Смаку майже немає, гіркуватий неприємний смак, неприємний привкус після куріння, вроді дим темніший....((((
а я здуру замови 120 мл....
навіть не знаю як його докурить
К сожалению, с описанием данный вкус не имеет ничего общего. Не почувствовал никаких "персиковых ноток". Пробовал на разных испарителях, разных модах, на рба базе. Чувствуется какая-то терпкость, по типу цитрусовой цедры.