GOOD CLOUD М'ята

Міцність
Об`єм
240 грн
Немає в наявності

Рейтинг:
(прочитати 15 відгуків)
Доступні способи оплати:
Apple PayGoogle PayvisamastercardPlata by mono
Доступні служби доставки:
Способи доставки

Вас може зацікавити

GOOD CLOUD М'ята

Набір для самостійного змішування GOOD CLOUD. Рідина для под систем 50/50 зі смаком М'яти.

Доступні варіанти набору: без нікотину, 5 мг, 10 мг, 20 мг. Об'єм 60 мл. В'язкість VG/PG 50/50.

Набір GOOD CLOUD складається з:

• Порожній флакон 60 мл
  • Гліцерин
  • Харчовий ароматизатор
  • Бустер (органічний) або PG бустер

Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Оскільки всі компоненти, що входять до набору, вже в потрібному дозуванні. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.

14198

Характеристики

Співвідношення VG/PG
50/50
Категорія смаків
М'ята, Ментол

Ідентифікатори товару

Rated 4.47 on the scale 1 - 5 based on 15 customer reviews
Перевірена покупка

Чудова рідина, на смак дуже приємна навіть не настоювалась але уже дуже приємна, справді дуже схоже на м'яту, рекомендую всім хто полюбляє м'ятні цукерки і так далі.

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 1 ) Ні ( 0 )
Перевірена покупка

пришло очень быстро,спасибо.

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 0 ) Ні ( 0 )

20мг це 20% нікотину?

Відповідь від SMOL.NET.UA :

Ні

20 мг – це 2% нікотину.

Доброго дня. Скажіть, будь ласка, для Релкс підходить? Завжди брала солеву, тепер хочу спробувати органічну) і яку міцність краще взяти, якщо солеву беру 5 ку?

Так, якщо вже використовували рідини 50/50, значить підійдуть.

Краще спершу взяти 10 мг, хоча, декому і 20 мг здається слабуватою.

Відповідь від guest :

Дякую.

Перевірена покупка

Норм вкус. Мне кажется, хорошо пойдет в миксы.

Затягиваться им лучше неспеша- медленными и глубокими затяжками.

За качество обслуживания 4 - немного неудобно, что нет возможности оплатить доставку сразу же на сайте.

В Одессу ехала долговато, но это потому что вез Укрпоштой.

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 1 ) Ні ( 0 )

Подскажите,если хочется чтобы вкус был с холодом,что лучше брать мяту или ментол?

Если выбирать между мятой и ментолом, тогда ментол.

Но в целом, если желаете что бы вкус был с холодком, необходимо брать жидкость именно с холодком. Как правило, холодком называют добавку, которая не имеет ни запаха ни вкуса, но благодаря ей, во рту появляется эффект холодка. А в зависимости от его типа, прохлада чувствуется либо только в начале горла, либо всё горло, либо на языке...

Помимо холодка оно может называться кулером, либо более официальным названием WS и 2 цифры, например, самый распространённый – WS23.

Перевірена покупка

Взять міцність 10,хмм можливо так і повинно бути але в мене флакон був заповнений аж бильше горлишка хоть пробка зашла с пиптиком зробив 2 тяги та мене накрило сильно) крепки шо капец як знав нада по меньше було лити никотину от блін

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 2 ) Ні ( 0 )
Відповідь від Саша Е. :

Рідина так то імба уже привик до нікотину да і вкус став краще

Відповідь від Саша Е. :

доповнюю відгук смак один в один з ось цими конфетами Конфеты ROSHEN Карамелькино Мята

Подскажите пожалуйста: если я взял клубнику 5 и я крепость не чувствую и сделаю микс клубнику(5) с мятой(10) то крепость сменится или будет так же клубника с холодком но без крепости.

Если смешивать жидкости в одинаковых пропорциях, то крепость уравняется, то есть станет ≈7,5 мг/мл.

Перевірена покупка

Смак схож на жуйку орбіт "солодка м'ята". Достатньо міцні на 20 мг.

Відповідь від Саша Е. :

мені 10ка міцна шо капец 5 як раз була б а вкус якись не насичений можливо мало постояло можливо погано взбовталась бо в мене аж до самого горлишка жижи получилось шо и взболтувать фіг взболтаешь армотизатор сам лив в конце а нада було в начале наверно

Всех приветствую!) Ув.Коллеги, вопрос ментол с мятой кто нибудь миксовал?) Как вкус и ощущения???. Спасибо за ответ.)

Для любителей этих вкусов, микс получает хорошим.

Такой микс был в одноразке VAAL Mint.

« 1 2 »