SMOKY Salt Чорниця

SALT NICOTINE
Об`єм
200 грн
Немає в наявності

Рейтинг:
(прочитати 10 відгуків)
Доступні способи оплати:
Apple PayGoogle PayvisamastercardPlata by mono
Доступні служби доставки:
Способи доставки

Вас може зацікавити

SMOKY Salt Чорниця

Рідина на сольовому нікотині SMOKY Salt Чорниця – це зібрані найкращі сизо-чорні плоди стиглої американської чорниці, що в Європі називається як лохина. Один з найяскравіших кисло-солодких ароматів, не нудотний, м'який трохи терпкий і запам'ятовується смак.

Тип рідини: VG/PG 50/50 , об'єм 30 мл.

Набір для самостійного змішування рідини.

Рідина на солі розроблена для POD та eGo пристроїв. Така рідина ідеально підходить для того, щоб кинути палити: для насичення нікотином Вам достатньо зробити від 3 до 6 затяжок!

УВАГА! Рідина з високим вмістом нікотину (25 мг та 50 мг) ЗАБОРОНЕНО використовувати на потужних пристроях! Оскільки існує висока ймовірність нікотинового отруєння.

Набір складається з:

• порожній флакон 30мл;
  • гліцерин;
  • харчовий ароматизатор;
  • бустер (Сольовий).

Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Усі компоненти, що входять до набору, мають необхідне дозування. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.

Сольовий нікотин має наступні переваги:

• швидке засвоювання нікотину організмом (щоб наситити організм Вам потрібно буде зробити менше затяжок, ніж зазвичай);
  • можна використовувати на пристроях із невеликою потужністю;
  • заощаджується заряд акумулятора, т.к. сигарета використовується менше;
  • зменшується витрата рідини;
  • невелика кількість пари, що не привертає зайвої уваги та не заважає оточуючим;
  • полегшений удар по горлу (ТХ).
13384

Характеристики

Співвідношення VG/PG
50/50
Категорія смаків
Ягідні

Ідентифікатори товару

Rated 4.30 on the scale 1 - 5 based on 10 customer reviews
Перевірена покупка

Жыжа нормальна за 200 грн у нее нет конкурентов до етого брал жыжу джойс с виноградом за 260 она была хуже ну все равно лутше переплатить и купить чайзер бо в етой никотин соабо чуствуетса даже 50мг для начинающих воптще топ ну я курю уже 3 месяца и мне она уже не очень у ние и вкус пичти не чуствуетса и никотин хотя устройство нормальное иксроз 4 мини с жыжей чайзер голова крутетса с тяги 2-3 а с етой жыжый нада тяг 12-15 хотя и та и та 50мг никотина

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 0 ) Ні ( 0 )
Перевірена покупка

Вместо "Черники", приехала, какая-то химоза со вкусом, чего-то спиртного, скорее всего.

Очень жаль. Подобные ошибки ломают репутацию!

Перевірена покупка

На чорницю не дуже схоже.

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 1 ) Ні ( 0 )
Перевірена покупка

все на висоті! якістю товару та обслуговування повністю задоволений!

Перевірена покупка

Брав декілька смаків, а саме ментол, редбул, чорниця, та пиріг. Смака майже нема, тяга не відчувається, можливо для тих хто тільки почав парити підійде, але мені не сподобалось. Колись парив рідини тільки цьої фірми, на повноцінному вейпі, а ось для под системи не зайшли. Так як не відчував тяги, то тягнув сильніше, таким чином в перший день спалив катридж. Хоча зробив все як потрібно, добре змішував, декілька годин дав настоятись, та після заливки почекав поки рідина пропитається в картридж.

До самого магазину претензій нема, відправили швидко.

І підскажіть будуть у Вас рідини фірм Chaser та flamico?

Якщо так то с задоволенням замовляв би у Вашому магазині, так як у Вас найшвидша реакція на замовлення.

Відповідь від SMOL.NET.UA :

Раніше Ви використовували рідини на органічному нікотині, а ця рідина з додаванням сольового нікотину. Від сольового нікотину майже немає «відчуття тяги».

Поки не пранується постачання нової рідини.

Відповідь від Дмитрий Б. :

Ні, ці дві фірми про які я написав теж використовують рідину на основі сольового нікотину.В FLAMINGO E-LIC я взагалі не зустрічав рідин на органічному нікотині, а в чейсера здається є дві лінійки на основі органічного нікотину, але я їх не коштував, тому що для того щоб «накуритись» на таких маленьких потужностях потрібен саме сольовий нікотин який краще засвоюється в організмі, можете мене виправити, якщо я десь не правий.

Перевірена покупка

Отримала швидко. Консультація супер. Смак клас

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 1 ) Ні ( 0 )
Перевірена покупка

Дякую за товар отримала дуже швидко. Також продавець поклав подарунок. Це було приємно.

Перевірена покупка

Магазин хороший. Не сподобалась рідина, трішки кислить. Але це справа індивідуального смаку.

Перевірена покупка

Доставили швидко, і навіть вклали невеликий подаруночок, що безумовно приємно. Смак відверто розчарував, не можу сказати шо там чути чорницю взагалі. Можна брати якщо не важливо що парити

Перевірена покупка

Доставка заказа на высоте!!! На второй день он был уже у меня. По качеству жидкости: курится легко, пара много, но вкус не понятный от черники очень далек. Курить можно но ожидалось большее.

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 0 ) Ні ( 1 )