SMOKY Salt Тірамісу
Вас може зацікавити
-
SMOKY Salt Ірландський крем200 грн -
SMOKY Salt Кава ямайська200 грн -
SMOKY Salt Шоколад200 грн -
SMOKY Salt Туррон200 грн
SMOKY Salt Тірамісу
Рідина на сольовому нікотині SMOKY Salt Тірамісу – легкий, ніжний, вершково-кавовий італійський десерт, що має чарівний і чарівний смак, припаде до душі кожному.
Тип рідини: VG/PG 50/50 , об'єм 30 мл.
Набір для самостійного змішування рідини.
Рідина на солі розроблена для POD та eGo пристроїв. Така рідина ідеально підходить для того, щоб кинути палити: для насичення нікотином Вам достатньо зробити від 3 до 6 затяжок!
УВАГА! Рідина з високим вмістом нікотину (25 мг та 50 мг) ЗАБОРОНЕНО використовувати на потужних пристроях! Оскільки існує висока ймовірність нікотинового отруєння.
Набір складається з:
- порожній флакон 30мл;
- гліцерин;
- харчовий ароматизатор;
- бустер (Сольовий).
Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Усі компоненти, що входять до набору, мають необхідне дозування. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.
Сольовий нікотин має наступні переваги:
- швидке засвоювання нікотину організмом (щоб наситити організм Вам потрібно буде зробити менше затяжок, ніж зазвичай);
- можна використовувати на пристроях із невеликою потужністю;
- заощаджується заряд акумулятора, т.к. сигарета використовується менше;
- зменшується витрата рідини;
- невелика кількість пари, що не привертає зайвої уваги та не заважає оточуючим;
- полегшений удар по горлу (ТХ).
Характеристики
- Співвідношення VG/PG
- 50/50
- Категорія смаків
- Десерти
Ідентифікатори товару
Мені цей смак не сподобався надто приторна .. відложу в ящик колись може докурю
Жидкость отличная, даже без настаивания. Доставка супер быстрая. Рекомендую.
замовляли декілька разів. в останній раз прийшла рідина із зовсім незрозумілим смаком (горілим). якщо оцінювати без даного інциденту, сподобався.
Вкус хороший, тирамису есть тирамису) но жидкость цветная (цвета заварки черного чая), значит будет быстро подгорать испаритель. Это минус. Из-за этой причины больше брать не буду. Люди, ну сделайте же, пожалуйста, все жижи светлыми!!!)))))
Зараз изумительный вкус гадость кофе который сварен в гейзере и выпит ночью
Запах хороший , не очень сладкий, что тоже хорошо
Очень быстрая доставка. Ошиблась с крепостью, нужно было заказывать полегче. А если не выливать при замешивании весь флакончик с солевым никотином? Можно ли так делать или нужно выливать полностью? А то я заказала несколько вкусов и все взяла слишком для меня крепкие.
Магазин очень понравился, буду заказывать ещё.
Получил, заколотил подождал часик подержал в теплом месте) еще не настоялась но уже не плохо немножечко горечь присутствует, но для меня даже норм я искал что нибудь с легкой горчинкой) поэтому топ))
Отличный вкус ( правда нет послевкусия сладости) доставка просто телепорт)))
Вечером заказал, утром уже пришло все... Жидики, подик.. и вкусняшка только начинаю вейпить, жидкость бомба... Второй раз скупаюсь здесь, отличный сервис, походу буду постоянным клиентом, спасибо персоналу за работу в такое нелёгкое время
Русский военный корабль пошол на х#й!