PARCRAFT Kit LEMON CAKE
Вас може зацікавити
-
SMOKY MIX Kit CITRUS CAKE200 грн -
SMOKY Vape Kit Лимон180 грн -
SMOKY Vape Kit Марципан180 грн -
SMOKY Vape Kit Пиріг яблучний180 грн
PARCRAFT Kit LEMON CAKE
Рідина для електронних сигарет PARCRAFT LEMON CAKE — Лимонний пиріг має безліч варіацій як у кондитерській галузі, так і в сегменті вейп рідин. Рекомендуємо спробувати лимонний пиріг від PARCRAFT, смак якого наближений до лимонного бісквіту.
Цей товар не є готовою рідиною! Набір для змішування рідини PARCRAFT Kit LEMON CAKE. Доступні варіанти набору: 0мг, 1.5мг, 3мг, 6мг, 9мг, 12мг. Об'єм 60 мл. В'язкість VG/PG 60/40.
Набір Vape Kit складається з:
- Порожній флакон 60 мл
- Гліцерин
- Харчовий ароматизатор
- Бустер (органічний)
Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Оскільки всі компоненти, що входять до набору, вже в потрібному дозуванні. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.
Характеристики
- Співвідношення VG/PG
- 60/40
- Категорія смаків
- Випічка
Ідентифікатори товару
честно говоря вкус как с легка подгорелого и переборщившим с содой пирога, это на любителя я бы сказал даже не на любителя а для отдельных людей, по крепости я брал супер крепкий но курится совсем легко такое впечатление будто не чего нет!!!
Ребята, это правда, что с 11 июля 2023 года в Украине запретят продажу жидкостей для электронных сигарет? Не могу найти ссылку на этот закон, но наши девчонки сегодня где-то вычитали.
Смак просто дно... Це гірша рідина яку смакував від паркрафт.
Зачёт.
Вiдправили в день замовлення. На смак i запах як справжнiй пирiг. На мiй смак - я би такий з'їв, але не вейпив постійно) Надто пиріговий і не солодкий, як на мене. Думав, що буде більш лимонний.
Не поленился зайти ради отзыва. Мне вкус понравился, не приедается.
Парю на Ovns Saber 3.
Это на 100% вкус сладкого лимонного бисквита, просто вау *-*
Замовляли 3 флакона. В подарок отримали ще один маленький. Смаки класні. Чоловіку сподобались. Доставка дуже швидка.
Хорошая жижа, заказала две в подарок положили ещё одну) быстрая доставка и хорошее обслуживание
Отличная жижа, вкус детства прям) в общем советую всем, кто любит тертый пирог с легким лимонным привкусом)