SMOKY Vape Kit Пиріг яблучний

Міцність
Об`єм
180 грн
Немає в наявності

Рейтинг:
(прочитати 9 відгуків)
Доступні способи оплати:
Apple PayGoogle PayvisamastercardPlata by mono
Доступні служби доставки:
Способи доставки

Вас може зацікавити

SMOKY Vape Kit Пиріг яблучний

Набір для самостійного змішування рідини SMOKY Vape Kit зі смаком Яблучний пиріг - Знайомий з дитинства смак яблучного пирога. Не надто солодкий і приємний аромат вартий уваги всіх любителів свіжої випічки.

Доступні варіанти набору: 0мг, 1.5мг, 3мг, 6мг, 9мг, 12мг, 18мг. Об'єм 60 та 120 мл. В'язкість VG/PG 60/40.

Набір Vape Kit складається з:
  • Порожній флакон 60 мл або 120 мл
  • Гліцерин
  • Харчовий ароматизатор
  • Бустер (органічний)
Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Оскільки всі компоненти, що входять до набору, вже в потрібному дозуванні. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.

12310

Ідентифікатори товару

Rated 4.72 on the scale 1 - 5 based on 9 customer reviews

Доброго вечора,а ця жижа підходить до argus air?

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 0 ) Ні ( 0 )
Відповідь від SMOL.NET.UA :

Так.

А жижа для пода Elf Bar rf350 подойдёт ?

На RF350 лучше использовать жидкость 50/50.

Перевірена покупка

Пользуюсь больше недели, вкус на любителя, мне не зашло. Доставка и обслуживание 10 из 10

Перевірена покупка

У мене drug S, зробив заміс, дав настоятися ніч, залив у щойно куплений вейп, не відчуваю смаку, зовсім, ніби курю сам гліцерин + чомусь гірчить.

Я не звинувачую продавців, можливо це моя помилка, хтось може пояснити чому так відбувається? Буду дуже вдячний.

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 0 ) Ні ( 1 )

Якщо гірчить – проблема не з рідиною а з випаровувачем. Підгоріла вата не передає смак рідини.

Замініть випарник на новий. Також не забудьте вилити рідину, яка зараз знаходиться в атомайзері, бо вона вже має присмак горілого.

Відповідь від Андрей К. :

Теж купив драг S та зіткнувся з гіркотою. Проблема вирішилась дуже просто. Затяги необхідно робити не як при цигаркі (швидкі та короткі), а відносно повільні(розміренні) та продовгуваті (від двох секунд) тоді у випарник рівномірно поступа суміш і гіркоти нема зовсім (максимум робив семисикундну, пара була м'яка). Стосовно смаку я вирішив питання теж дуже просто, не повністю відкривати поівтрязабирач, а зробити невеличкий прохід, тоді смак насичується і навпаки, якщо смак дуже різки або приторний, відкриваємо повітрязабирач дужче и смак стає більш "розбавленим". Як виявилось - це все проблеми новачка вепінгу. Булоб чудово, якщоб на цьому сайті була сторінка з умовно "правилами" чи рекомендаціями до вейпу

Перевірена покупка

Когда брал жижу на 120 мл, раньше флакончики полные были с аромкам. Теперь на половина или я ошибаюсь

Відповідь від smol.net.ua :

Каждый вкус дозируется индивидуально. Например, клубничный лимонад имеет невысокую насыщенность, поэтому ароматизатора наливается полный флакон. В большинстве других, если налить полный флакон, вкус будет приторным и невозможно будет использовать эту жидкость.

Перевірена покупка

Жижка вкусная,доставка бистрая

Чи був цей коментар корисним для вас? Так ( 1 ) Ні ( 0 )
Перевірена покупка

Доставка мега быстрая. Жидкость вкусная. Никаких нареканий нет. Спасибо.

Перевірена покупка

Рідина має дуже гарний смак Рекомендую

Перевірена покупка

Отличная жижа ,мне зашла , рекомендую !