SMOKY Vape Kit Самбука
Вас може зацікавити
-
SMOKY MIX Kit ENERGY BOOM200 грн -
SMOKY Vape Kit Кава ямайська180 грн -
SMOKY Vape Kit Мохіто180 грн -
SMOKY Vape Kit Energy Drink180 грн
SMOKY Vape Kit Самбука
Набір для самостійного змішування рідини SMOKY Vape Kit зі смаком Самбука — Оригінальний смак італійського лікеру з ароматом анісу, додасть пікантності та нових відчуттів при парінні.
Доступні варіанти набору: 0 мг, 1.5 мг, 3 мг, 6 мг, 9 мг, 12 мг. Об'єм 60 та 120 мл. В'язкість VG/PG 60/40.
Набір Vape Kit складається з:
- Порожній флакон 60 мл або 120 мл
- Гліцерин
- Харчовий ароматизатор
- Бустер (органічний)
Отримати готову рідину, використовуючи цей набір, дуже просто! Оскільки всі компоненти, що входять до набору, вже в потрібному дозуванні. Достатньо перелити їх у порожній флакон, закрити його і добре збовтати. Рідина готова до використання. Для отримання кращих смакових якостей готової рідини бажано дати їй настоятися кілька годин при кімнатній температурі. Більш тривалий настій покращує смакові якості.
Ідентифікатори товару
какая жуть. на вкус это что-то среднее между лакрицей и абсентом. на что я вообще рассчитывал, я же даже самбуку не люблю
Отличный сайт,жидкость шикарная,жаль,цены слишком выросли
Скажите пожалуйста , подсластитель используется в жидкости ?
А подойдёт ли под под Voopoo Vinci Pod?
А яка на колір ця рідина? Важливо знати
Сайт отличный, качество на вышем уровне.
Касательно вкуса, очень специфический вкус, который мне не понравился.
в общем не первый раз заказываю жидкости, но на этот раз прям порадовало я люблю парить и занимаюсь авторскими миксами уже с готовых вкусов и в качестве расходника использовал этот набор и это потрясающе 10/10 очень яркий вкус и запах для любителей именно самбуки самое то
Очень вкусный сладкий приятний вкус Самбуки, советую
Очень не приятный вкус , ни в коем случае не берите