BEVAPE Kit BANANA TART
Вас может заинтересовать
-
SMOKY Kit PREMIUM DESSERT260 грн -
SMOKY Vape Kit Банан180 грн -
SMOKY Vape Kit Банан (кальян)180 грн -
BIG CLOUD Банан240 грн
Жидкость BEVAPE Kit BANANA TART
Данный товар не является готовой жидкостью! Набор для самостоятельного приготовления жидкости BEVAPE Kit BANANA TART. Доступные варианты набора: 0 мг, 1.5 мг, 3 мг, 6 мг. Объем 60 мл. Вязкость VG/PG 70/30.
Жидкость для электронных сигарет BEVAPE BANANA TART - cкибочки ароматного банана политы карамельным сиропом в сочетании с нежным сливочным кремом, выложены на прослойку песочного теста.
Набор Vape Kit состоит из:
- Пустой флакон 60 мл
- Глицерин
- Пищевой ароматизатор
- Бустер (органический)
Получить готовую жидкость, используя данный набор, очень просто! Так как все компоненты, входящие в набор, уже в нужной дозировке. Достаточно перелить их в пустой флакон, закрыть его и хорошо взболтать. Жидкость готова к использованию. Для получения лучших вкусовых качеств готовой жидкости, желательно дать ей настояться несколько часов при комнатной температуре. Более длительный настой улучшает вкусовые качества.
Характеристики
- Соотношение VG/PG
- 70/30
- Категория вкусов
- Десерты
- Категория вкусов
- Выпечка
Особые артикулы
Довго користуюсь вашим магазином і раніше замовляв цю рідину все було добре смак приємний не гірчила підходила все було чудово. Нещодавно замовив нову рідину Big cloud зі смаком ананасу в коментарях прочитав що для voopoo drag s підійде навіть 60/40 коли замовив перше що помітив що на баночці було написано 70/30 це вже трішки насторожило що якась помилка потім почав змішувати речовину і після закінчення помітив що вона дуже і дуже мутна що викликало більше питаннь після заправки все як треба почекав повного пропитування і через 20 хвилин роблю першу тягу і починає так гірчить і одночасно віддавати гар'ю що я подумав що бракований випарник але заливши стару речовину зрозумів що бракована сама речовина з ананасом а випарник працює ідеально і що виходить просто дарма потрачені кошти і навіть після довгого часу помутніння трошки зійшло але ситуація не змінилась потім вирішив замовити цю речовину так як до цього випадку вже її замовляв і був впевнений що все буде чудово але ні після збовтування речовина вспінилась і після того як вона простояла день вирішив залити у пристрій почекав скільки треба зробив все правильно і з першої тяги знов гарік і першіння від чого я почав кашляти після тривалого часу ситуація не змінилась так само залишився гарік я подумав що випарник вже треба замінити але ситуація не змінилась і аж вже коли я замінив рідину на стару якою користувався виявилось що знову бракована рідина і того дарма потрачені кошти на браковану рідину я дуже розчарований у вашому сервісі після такого часу що замовляв у вас все необхідне.